Restaurante Baia Mare   Logare membri   Locuri de munca   Toate localurile   Despre localurile din oras  
Restaurante Baia Mare, pagina principala header end

Noua sectiune este gata. Locuri de munca in Baia Mare

Adaugati cerere / oferta pentru un loc de munca la un restaurant / bar / club / pizzerie / cafenea din Baia Mare. Vreti mai multe detalii: Click aici. Daca aveti cont pe FaceBook,puteti sa dati click pe "Like" daca va place demersul nostru

Locuri
de munca
Pagina principala > Articole > Halloween - Traditie celtica ce invie an de an

Halloween - Traditie celtica ce invie an de an

In fiecare an, pe 31 octombrie se celebreaza Halloween-ul. Sarbatoarea de Halloween sau All Saints’ Day cum mai este cunoscut acum, este o sarbatoare istorica de origine celtica-Europeana ce am luat-o de la Americani, iar americanii au primit-o inainte de anii ’30 de la colonistii englezi. Obiceiul costumelor de Halloween porneste de la vechii celti chinuiti de ger si ajunge pana la englezii care considerau ca, in noaptea in care se deschid portile celor trecuti in lumea celor drepti, oamenii vor purta masti si costume ciudate . De atunci si pana in zilele noastre se poarta acest obicei cu organizari de petreceri, baluri cu muzica si artificii, dovleci sculptaiti si luminati, iar dupa vechiul mit acestia poarta numele de “Jack O’Lanterns”.

Cum toamna a sosit cu aerul sau rece, suierand printre copaci, stim ca se apropie noaptea de tremur si frica. Halloween-ul a devenit un ritual, iar din ce in ce mai multe locatii organizeaza anual petreceri mascate, cu surprize si concursuri. Ne-am gandit sa va prezentam pentru prima data pe Restaurante-BaiaMare.ro toate restaurantele, barurile si cluburile din Baia Mare care desfasoara evenimente de Hollween.
Oferta vasta, tematica si organizarea de Halloween a fiecarui local din Baia Mare o aflati pe siteul nostru.

Unele localuri au o tematica funebra, cu costumatii cat mai sinistre si neobisnuite, altele intr-o explozie de culori si personale diferite si amuzante, iar cea mai rapida rezervare o puteti face direct de aici.
Deoarece se apropie noaptea de 31 octombrie noi va sfatuim sa nu lasati pe ultima suta de metri alegerea localului, faceti rezevarea din timp, pregatiti-va masca si costumul de “Dracula”.

Happy Halloween !


Nou ! Locuri de munca


baruri, cluburi, restaurante Cluj baruri, pub Baia Mare

MESAJE NOI PE FORUM

Re: Concurs
Cu siguranta atunci cand vreau sa beau o bere (sau mai multe),sa ma ...
 citeste tot mesajul
Concurs
Terasa preferata este cea de la Max. Nu e cea mai mare, dar ...
 citeste tot mesajul
Stand Up Comedy cu DORU OCTAVIAN DUMITRU
Stand Up Comedy cu DORU OCTAVIAN DUMITRU, in Symphony Pub Gold Plaza. Cand ? ...
 citeste tot mesajul
restaurant, bar si cafenea baia mare, pizzeria Cetate bar, pub baia mare, desperado restaurant si bar Restaurant Roxana Imperial Baia Mare restaurant, club baia mare, castel transilvania baia mare baruri Baia Mare Restaurant Salsa, meniul zilei 9 lei
© 2009-2018 Restaurante-BaiaMare.ro. Toate drepturile rezervate.
Web Design: Vreau1Site