Restaurante Baia Mare   Logare membri   Locuri de munca   Toate localurile   Despre localurile din oras  
Restaurante Baia Mare, pagina principala header end

Noua sectiune este gata. Locuri de munca in Baia Mare

Adaugati cerere / oferta pentru un loc de munca la un restaurant / bar / club / pizzerie / cafenea din Baia Mare. Vreti mai multe detalii: Click aici. Daca aveti cont pe FaceBook,puteti sa dati click pe "Like" daca va place demersul nostru

Locuri
de munca
Pagina principala > Articole > Locuri de munca la Restaurante in Baia Mare

Locuri de munca la Restaurante in Baia Mare

Fara prea multa vorbarie goala, va prezentam noul serviciu al site-ului Restaurante-BaiaMare.ro. Deoarece stim cat de greu este sa gasesti barmani experimentati, ospatari atenti si chelneri / chelnerite care sa isi faca treaba exact asa cum trebuie, Restaurante Baia Mare face si acest pas in ajutarea restaurantelor, barurilor, cafenelelor, pizzeriilor, in a isi gasi angajatii ideali.

Pe langa ajutorul pe care il dam localurilor din oras, noua sectiune a site-ului ofera posibilitatea tuturor celor interesati sa isi adauge un anunt pentru un loc de munca in acest domeniu, al alimentatiei publice.

De aceea am lansat noua sectiune a site-ului, cea de Anunturi gratuite de locuri de munca. Anunturile functioneaza foarte simplu. Toti cei care sunt in cautare de job-uri in acest domeniu: barman / ospatar, chelner, ajutor bucatar, pizzer, somelier si orice alt post pe care din greseala se poate sa il fi uitat pe dinafara, pot sa adauge un anunt gratuit.

El/Ea va adauga cateva date personale precum nume, sex, varsta, post dorit, experienta in domeniul ales si telefon. Anuntul va fi valabil pentru o luna de la data introducerii. Prin aceasta conditie, suntem siguri ca avem doar anunturi valabile si recente.

De partea cealalta, toate localurile de pe site, pot sa posteze anunturi de angajare pentru posturile amintite mai sus. Ofertele de la restaurante si cafenele din Baia Mare vor fi vazute public de toti vizitatorii site-ului. Ele vor contine numele unitatii angajatoare (fie ea restaurant, bar, club, samd.), postul cautat, cu sau fara experienta si bineinteles date de contact, telefon si email. Si anunturile adaugate de localuri vor avea valabilitate tot o luna, pentru a fi siguri ca voi, vizitatorii site-ului vedeti numai joburi active si recente.

Pentru a vedea ultimele anunturi de locuri de munca, va rugam dati click aici si speram sa va angajati cat de curand in functia pe care v-o doriti.

Nou ! Locuri de munca


baruri, cluburi, restaurante Cluj

MESAJE NOI PE FORUM

Re: Concurs
Cu siguranta atunci cand vreau sa beau o bere (sau mai multe),sa ma ...
 citeste tot mesajul
Concurs
Terasa preferata este cea de la Max. Nu e cea mai mare, dar ...
 citeste tot mesajul
Stand Up Comedy cu DORU OCTAVIAN DUMITRU
Stand Up Comedy cu DORU OCTAVIAN DUMITRU, in Symphony Pub Gold Plaza. Cand ? ...
 citeste tot mesajul
restaurant, bar si cafenea baia mare, pizzeria Cetate bar, pub baia mare, desperado restaurant si bar Restaurant Roxana Imperial Baia Mare restaurant, club baia mare, castel transilvania baia mare baruri Baia Mare Restaurant Salsa, meniul zilei 9 lei
© 2009-2018 Restaurante-BaiaMare.ro. Toate drepturile rezervate.
Web Design: Vreau1Site