Restaurante Baia Mare   Logare membri   Locuri de munca   Toate localurile   Despre localurile din oras  
Restaurante Baia Mare, pagina principala header end

Noua sectiune este gata. Locuri de munca in Baia Mare

Adaugati cerere / oferta pentru un loc de munca la un restaurant / bar / club / pizzerie / cafenea din Baia Mare. Vreti mai multe detalii: Click aici. Daca aveti cont pe FaceBook,puteti sa dati click pe "Like" daca va place demersul nostru

Locuri
de munca
Pagina principala > Articole > Unde petrec fetele de 8 Martie ?

Unde petrec fetele de 8 Martie ?

Cluburile, barurile si restaurantele din Baia Mare organizeaza petreceri dedicate doamnelor si domnisoarelor de Ziua Femeii. In trei dintre cluburile baimarene, vor veni invitati speciali, care o sa mareasca pulsul participantelor. Este vorba de streaptease masculin cu rideri in Gold Time Club, un show incendiar cu Mihai Mitoseru si trupa Taboo Boys la restaurantul Parc sau un alt show cu Budoar Boys la Club Retro. Pentru femeile ceva mai cuminti, centrul comercial Gold Plaza a pregatit un concert cu Alex Velea.

La restaurantul Parc din Baia Mare, show-ul va fi realizat de Mihai Mitoseru si de trupa de striptease Taboo Boys. Pretul unei invitatii este de 55 de lei. Meniul contine o gustare calda, friptura, apa minerala sau plata, o cafea si, bineinteles, o tarie pentru ca doamnele si domnisoarele sa scape de inhibitii. "Desigur, pot veni si barbatii", a detaliat un angajat al restaurantului Parc. Show-ul va avea loc duminica, de la ora 16.00.

Tinerele care vor sa se distreze fara sa cheltuie prea mult pot petrece sambata, de la ora 22.00, in Clubul Gold Time, unde isi va face aparitia trupa de stripperi Riders Boys care va incinge atmosfera. Intrarea este gratuita. Cele care doresc sa sarbatoreasca inca de astazi Ziua Femeii pot petrece de la ora 21.00 in Retro Club, unde stripperii de la Budoar Boys vor fi sufletul petrecerii. Aici, intrarea este libera pentru femei insa barbatii trebuie sa plateasca 20 de lei.

Alex Velea va concerta in mall-ul Gold Plaza in data de 6 Martie, de la ora 19.00

Nou ! Locuri de munca


baruri, cluburi, restaurante Cluj baruri, pub Baia Mare

MESAJE NOI PE FORUM

Re: Concurs
Cu siguranta atunci cand vreau sa beau o bere (sau mai multe),sa ma ...
 citeste tot mesajul
Concurs
Terasa preferata este cea de la Max. Nu e cea mai mare, dar ...
 citeste tot mesajul
Stand Up Comedy cu DORU OCTAVIAN DUMITRU
Stand Up Comedy cu DORU OCTAVIAN DUMITRU, in Symphony Pub Gold Plaza. Cand ? ...
 citeste tot mesajul
restaurant, bar si cafenea baia mare, pizzeria Cetate bar, pub baia mare, desperado restaurant si bar Restaurant Roxana Imperial Baia Mare restaurant, club baia mare, castel transilvania baia mare baruri Baia Mare Restaurant Salsa, meniul zilei 9 lei
© 2009-2018 Restaurante-BaiaMare.ro. Toate drepturile rezervate.
Web Design: Vreau1Site